Egengjorda Langos
Igår var det ju fredagsmys på Skålgropen,
Mats & Linda Andersson var här på lite fredags
middag. Det serverades en av Ungerns nationalrätter.
Langos !

Underbart gott att "möla" i sig dessa härligt mjuka fritterade
bröd, täckta av gräddfil med vitlök, rödlök, riven ost samt
västkustfångade räkor.
Till handbollens andra halvlek gick vi in, drack kaffe, lite
passionsfruktssorbet från Lejonet & Björnen samt lite
härliga jordgubbar.
// Vilken fredagskväll...
Mats & Linda Andersson var här på lite fredags
middag. Det serverades en av Ungerns nationalrätter.
Langos !

Underbart gott att "möla" i sig dessa härligt mjuka fritterade
bröd, täckta av gräddfil med vitlök, rödlök, riven ost samt
västkustfångade räkor.
Till handbollens andra halvlek gick vi in, drack kaffe, lite
passionsfruktssorbet från Lejonet & Björnen samt lite
härliga jordgubbar.
// Vilken fredagskväll...
Kommentarer
Trackback