Personligen hade jag bara sett Partille i Björnslaget en period före
matchen och det skulle bli riktigt skoj att få en värdemätare.

Innan den nattliga matchen som startade kl:21.25 ( vilken jävla matchtid) !
sa att var nu med från start och första tekningen så att vi inte åker på
ett baklängesmål efter 13 sekunder. Helt sjukt 0.13 stod på klockan när bollen
låg bakom Kerstin i hemmakassen och 0-1 var ett faktum. Sjukt var ordet...

Marstrand förlorade tekningen, forwards flyttade upp direkt missade i styrningen,
en långboll kom och en Trollkarl pillade in 0-1 med en backhand under Kersin. Efter
denna chockstart spelade Marstrand upp sig och chanser och tempot böljade fram och
tillbaka. Inga heta chanser, den enda var när Sani Rova (Klinga) tryckte sig in vid
stolpen på sedvanligt manér. Men 1-1 kom efter att Emma Lagerqvist startat ett högt
tryck och serverade Ellinor Hedin som satte hemmalagets första mål i krysset bakom en
"flaxande" Micka i gästernas mål. Skönt att gå till pausvila med ett mål i ryggen.

I andra så skulle Marstrand flytta upp mer i den offensiva delen av banan, och nagla
fast Partille högt upp. Detta lyckades punkt och pricka, gästerna var helt under isen
och kunde pusta ut efter varje byte de inte släppte in ett mål. Nu var Marstrand som
bålgetingar. Partille hade ingenting, tre gånger var de över halva planen med bollen
i kontrollerat läge under de första 10 minutrarna hemmalaget vann skotten 10-2.
Men Emma Anderssons ribbskott kunde allt satt en annan prägel på matchen, tyvärr kommer
vändningen när kapten Sanna Pollak löpte upp och tryckte in en backhand på egen hand.
Marstrands 5 utespelare sprang jämter och petade.

Nu hände nått, Marstrand tappade allt fokus man haft under de första tio minutrarna och
hängde lite med huvudet. Man överarbetade och tappade positioner...

Målfyrverkeri:
11.54 1-2     Soloraid Pollak.
13.54 1-3     Gröt framför kassen och Selin (råkade) träffa bollen.
15.20 1-4     Flygande kontring där MKIBK´s forwards försvann 2 mot 1 tillbaka.
16.44 1-5 Backskott från halva plan, pinsamt att den får slinka in.

I sista perioden så var det tunga huvuden, men man skulle inte lägga sig ner och dö. Utan
man skulle kriga vidare och försöka äta sig in i matchen igen. Efter 5.34 satte Malin Stensjö
2-5 efter distansskott från Anna Gustafsson. Nu kändes det bättre man plöjde ner Partille igen
men när Sanna Pollak öser in ett frislag när Marstrands muren vänder "röva" till så var matchen