Marstrands Damlag

image15

Innan ni läser denna summering skall ni veta hur svårt det är att få in nått vettigt
om er alla på 2-3 rader. Jag är enormt stolt över er alla, ni har blivit ett grymt bra
gäng. Som kommer att bli hur bra som helst!

Så läs detta med  Ironi, kärlek, hat, stolthet och framförallt

                             -"med glimten i ögat..."
 

Summering av Marstrands damspelare 06/07

#99                Malin har som Mikaela varit borta mycket, efter Jul tränade hon inte med damlaget många pass. Duktig men tyvärr lite väl ojämn ännu! Det finns ingen genväg till framgång! Satsa och träna på bara?

#69                Skadad, sjuk, skadad, sjuk, jobbar?. Tyvärr har du varit borta för mycket men du är bra när du väl är på plats i kassen.

#82                Årets målvakt i div 2, grymt stabil och reaktionsnabb. En stor anledning till att vi endast släppte in 39 mål på 22 matcher. 1.77/match , du stod alla 22. Hoppas att du tar ditt underfund till fånga och stannar i ö-laget.  ;) Du behövs !

#2                  Gjorde en enormt bra säsong, blev en av försvarsklipporna i Marstrand. Anna kommer att utvecklas ännu mer. Nästa år blir Anna´s stora genombrott offensivt!

#4                  Körde igång vid Jul, och är alltid plikttrogen spelare,! Anna tillför en  dimension extra för laget. 11 poäng på 10 matcher är  MVG.

#7                  AK kom sent under säsongen, men kommer med sin rutin växa under nästa säsong, garanterat!

#8                  Jenny, kom som en virvelvind. Men mattades av via skador och sjukdomar. Jenkan är grym för laget. Saknar din aviga spelstil & dina giftiga ?oneliners?  ;)

#9                  Jojo, tog ett stort ansvar under året. Hon var den slitvarg som behövdes på mitten. Vi vet alla att Johanna har mycket kvar att ge i Marstrands tröjan!

#11                Utropstecknet, detta var Emmas säsong, var tyvärr bara med 13 matcher pga jobb, sjukdom mm. Men Emma gjorde 11 poäng vilket är riktigt bra! Kom igen Emma bit ihop och kom igen!

#12                Storasystern  till Emma hade en enormt bra höstsäsong, ställde alltid upp 21 av 22 matcher och 16 poäng. Men jag kräver mer av Anna. Men helt klart en nyckelspelare i damlaget.

#13                Spelade alla fighter, gjorde många blunders men var stabilaste backen under året. Yaiza betyder väldigt mycket.  Hon har ibland förstora förväntningar på sig själv, vilket skall plockas bort till nästa säsong! Eller hur!?  ;)

#14                Karro, kanske snabbast i laget, hon var borta för mycket av olika anledningar. Men när hon väl fick chansen tog hon den verkligen. Största överrakningen i Kungshus cup

#16                Anna H. kom med ett sargat självförtroende, blev en nyckelspelare som många kunde se upp till. Anna har det, men hon kan mer. Stanna ett år till och häng med upp i 1:an !

#17                Sofia, krigsgudinnan! Hon krigar och kämpar tills sista minuten. Bra debutsäsong i div2. Du kommer att utvecklas i många år framöver. Grattis till JSM platsen, lagkapten i  en match i sundsvall!

#18                Kanske största talangen av alla, men vart är du?!!??  ;)

#19                Världens goaste lagkapten! Maria har skött sin uppgift med bravur, hon har fått ett sargat självförtroende pga att vi flyttat runt henne på alla positioner. Kör hårt?Kinky! Vi vet om din lojalitet.

#21                Många tyckte inför säsongen att inte Jessika hade något att göra i damlaget, tack för att du motbevisade dem. Jessie, grymt bra säsong! Hatten av!!! Du kommer bli ännu bättre!

#26                Elin, tilsammans med Anna #12 var hösten grym, sedan har arbetsviljan funnits där men tyvärr har du inte fått utdelning under våren.  Kriga på bara!

#30                Lisa har i stort sett varit ordinarie under hela året & tongivande.En underbart lojal spelare som man inte vill möta två gånger under en match. Stenhård i sina närkamper. Inga silkesvantar på där inte!

#29                Trixarn, betygsätts inte pga för lite matcher! Men Malin, du är grym

#34                Ella, du blev bara bättre & bättre ju längre säsongen gick. Du blev en nyckelspelare och kommer att fortsätta vara det under många år fram över.   Bra debut säsong!

#38                Pernilla, man slutar inte förvånas. Poängdrottning i div1 reserv. Du visar att vilja slår klass.

#44                Lillgrinch, tack för att du skrev på vid julupehållet! Du betyder  enormt mycket för det här unga laget, både på och utanför planen. Å jag har fått en ny vän för livet!

#71                Malin, du är en stor spelare i en liten kropp. Underbart att jobba med en så taktiskt duktig spelare som dig! Hoppas att du vill fortsätta utvecklas, du kommer säkert spela i elitserien när du blir stor!

#72                Gammal är äldst, 21 poäng på 19 matcher! Du betyder mer än du tror, rutinen är viktig i de matcher som står och väger. Hoppas på ett år till i 2:an  ;)

#98                Ljungan har en enorm bolltalang, tyvärr är hon ibland för osjälvisk. Våga utmana så kommer du ösa in mål nästa år.

  MVH Coach

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback